backtotop

Categories: Blog

Folk der aldrig har hørt om radiatorfabrikken vil måske undre sig over hvad det egentlig er. Radiatorfabrikken er et gammelt ungdomscenter hvor jeg voksede op i mine unge dage og som betyder rigtig meget for mig. Det er stedet hvor jeg i mine unge dage kunne flygte fra en hverdag fyldt med problemer og lade mig selv være ung og sammen med nogle fantastiske konsulenter blive til det menneske jeg er i dag. Stedet betyder rigtig meget for mig og det er det som jeg vil forsøge at tage videre med mig via denne blog, hvor jeg vil beskrive om hvordan jeg er blevet som menneske. Jeg vil forsøge at tage de positive ting jeg har opnået igennem livet med mig og fortolke videre via denne blog. Dette vil blandt andet være angående min træning, den slags musik og film jeg går op i, samt kunst som også fylder en stor del af mit liv. Jeg vil på bloggen forsøge at beskrive det forløb som gjorde mig til et bedre menneske og som forhåbentlig kan være en inspiration fra andre, som måske er i samme situation jeg var eller måske blot har et ønske om at forbedre sig selv.