backtotop

Categories: Blog

Selvom jeg elsker træning og så vidt som muligt kommer afsted de 5 gange i ugen som jeg har måler om, så er det ikke lige altid at det er så skønt at være nede i træningscenteret hvis det er godt vejr udenfor eller alt for varmt, så den ellers fremragende aircon har lidt svært ved at følge med. Heldigvis er de begyndt på at opsætte udendørs træningsanlæg her i byen, som man frit kan benytte sig af.

Normalt vil man sige at de udendørs maskiner er mangelfulde og der er da også mange ting som mangler i forhold til det der er i centeret for at få en fuld træningssession. Heldigvis kan man forberede sig godt og gøre ligesom jeg gjorde, hvor jeg simpelthen delte det op. I går aftes tog jeg ned i centeret og tog de muskelgrupper som jeg ikke ville have mulighed for at tage udendørs. Det blev til noget der kan kaldes en halv træningssession hvilket også var ganske fint. Herefter tog jeg hjem og med hovedet direkte i seng, hvorefter jeg var klar til en aktiv dag udenfor. Vejret holdte heldigvis stik og jeg tog straks løbeskoene på og løb en hurtig tur nede ved vandet i det prægtige vejr. Efter det tog jeg ned til træningsanlægget udenfor hvor jeg, grundet min gode forberedelse, kunne træne igennem på de muskelgrupper som jeg manglede efter aftenens træningssæt. Det var dejligt forfriskende at være udenfor i det gode vejr og få noget frisk luft i stedet for det henne i centeret.