backtotop

Categories: Blog

HjørringJeg har haft et par travle dage og egentlig også uger nu hvor jeg tænker over det. Udover at have skruet op for intensiteten af min træning, så har jeg også haft en masse forskellige ting jeg skulle se til samtidig med. Det hele har været lidt meget og måske også en kende uoverskuelig fra tid til anden. Selvom der har været mange møder og andet jeg måske ikke er så super glad for at rende til hele tiden, så har der da også været noget positivt ved den travle periode. I weekenden havde jeg et smut hjem til familien i anledning af at min faster fyldte 70 år.

Min fars familie kommer helt oppe fra Hjørring, så der var et godt stykke derop, især fordi jeg var nød til at tage toget hele vejen da det lift med min søster jeg ellers havde ikke blev til noget da jeg simpelthen ikke kunne komme afsted på det tidspunkt hun kørte igennem byen på. Det var dog hele turen værd og det var også glimrende at se nogle af de gamle familiemedlemmer igen. Jeg forsøger at være god til at holde kontakten, men i ny og næ så glipper den dog og så skal man lige have genopfrisket flere måneders fravær når man endelig ses igen. Min faster fik holdt en god fest og var også meget glad for at mig og min søster dukkede op, så det var også dejligt positivt at man følte sig så værdsat at det var hele turen værd.