backtotop

Categories: Blog

Efter jeg så småt er begyndt at komme i gang med træning til mit store projekt iron man, så er jeg også så småt begyndt at kigge på cyklingen. Jeg er kommet godt i gang med løb og svømning, men er dog desværre haltet lidt af på de med cykling efter min racercykel desværre skulle ned til mekaniker.
Som det sker så mange gange når jeg sidder og søger efter ting omhandlende motion og sport, så er jeg endnu engang kommet ud på et mindre sidesport med cyklingen. Jeg har et par kammerater som går til mountainbike og som tit har spurgt mig om jeg ville med, dog uden helt at få mig overtalt. Den anden dag så jeg så og så denne film om en der kører professionel mountainbike.

Jeg måtte sige WAUW! Nu ved jeg godt at der er blevet brugt diverse filmtricks og så lignende, men udover at være en vild flot video, så er det også helt vanvittig så god han er. Jeg ved også godt at den danske natur blegner i forhold til det der, men hold da op hvor er det altså en flot video og viser også lidt sporten fra en anden vinkel. Jeg må indrømme at jeg lod mig lokke lidt af hvordan han med så flot en stil og overlegen kunne få mig til nærmest at falde af stolen. Selvom jeg lige har et hav af projekter jeg skal nå inden, så er jeg nærmest overbevist om nu, at jeg inden længe kommer ud og prøve at køre mountainbike.