backtotop

Categories: Blog

Jeg var et smut inde i Aarhus i dag for at besøge en god gammel bekendt, som jeg ikke har set et par måneders tid. Det var dog ikke en person, men museet der nærmest er blevet kendetegnet for byen, Aros.

Jeg har desværre ikke skrevet så meget om mine mere kunstneriske sider endnu da det har været meget træning der har været fokuseret på i mine første indlæg her på bloggen. Det håber jeg dog at kunne lave om på og vil starte godt ud med en god anbefaling af de nye udstillinger de har fået sat op på Aros. Som musikelsker var det især områderne på de nederste etager der tiltrak mig. Der var en række forskellige udstillinger med fokus på musik, hvor man blandt andet kan høre en opera med 80 forskellige højtalere sat om i en rundkreds, helt fantastisk at opleve og giver noget helt særligt til musikken, selv for en hvor opera måske ikke lige er yndlingsgrenen.

Ud over musikudstillingerne var der også kommet en række nye udstillinger med moderne kunst som jeg nu engang er kæmpe fan af. Det er helt fantastisk hvordan de på Aros formår at skelne imellem det ældre og så også det lidt yngre publikum og med jævnlige rotationer i udstillingerne så er der virkeligt noget for alle og enhver. Jeg sluttede turen af på toppen hvor jeg for første gang tog mig tid til at sidde på tagterrassen og nyde en god kop kaffe mens jeg kiggede ud over byen.