backtotop

Categories: Blog

Træning fylder en stor del af mit liv og det er der en række gode grunde til at den gør. Igennem træning har jeg kunne udfylde en del af mit liv som ellers var fyldt med forkerte beslutninger og fejltagelser. Træning har gjort at jeg kunne bruge min krop på en fornuftig måde og samtidig komme af med alt den overskydende energi jeg længe har ladet fylde min krop. Samtidig er det også en måde hvorpå man får mere overskud og mere selvværd.

træning

Jeg startede med at styrketræne da jeg var ca. 16 år. I starten var der meget fokus på det man kan kalde glamour-musklerne hvor det kun er de muskler som er tydelige at se man træner. Efter noget tid med træning og jeg selv begyndte at lære mere om det samt fik et bedre fællesskab og derigennem god rådgivning samt vejledning til træning blev jeg endeligt mere fokuseret på at have en komplet oplevelse og få styrket alle muskelgrupper i samlet flok. Det har givet nogle gode resultater og det gjorde det også meget nemmere at få motivation og energi til træning når det ikke altid var samme ømme grupper der skulle presses hver gang. Senest er jeg også begyndt med mere cardio-træning hvor jeg blandt andet svømmer og løbetræner i håbet om en dag at kunne fuldføre en iron-man, dog starter jeg nok med en halv hvilket jeg har planer om næste år.