backtotop

Categories: Blog

Jeg har tidligere skrevet at jeg på bloggen vil fokusere en del på min træning og hvordan træning har ændret mit liv. Dengang jeg var barn havde jeg en opvækst der var præget af at jeg kom ud i et lettere hårdt miljø og havde svært ved at finde mig selv. Jeg var ude på et sidespor kan man sige og var også let at påvirke til alt muligt dårligt som jeg desværre nåede at blive indblandet i og var flere gange på kant med loven.

Igennem radiatorfabrikken ændrede det hele sig dog heldigvis. Dernede havde de et par fremragende medarbejdere som forstod min situation, primært fordi de selv har været i den, og forstod hvordan man skulle tackle et ung forvirret mand som mig selv. Jeg kom ind i et godt miljø hvor jeg kunne være mig selv og ikke blev påvirket af de dårlige mennesker som længe havde haft en dårlig indflydelse på mit liv. Det var et helt særligt og gennemført fremragende fællesskab jeg kom ind i og jeg fik gode muligheder for at have en indflydelse på hvordan mit liv fremadrettet skulle forløbe sig. Jeg lærte her en del om mig selv og fik også ambitioner for livet. Det var her jeg lærte alt det som har formet mig som menneske nu hvor jeg igennem læring og samvær fik et helt nyt syn på livet. Det var livsændrende for mig og jeg håber at jeg selv en dag kan give samme noget tilbage til samfundet af alt det jeg lærte i min gang nede på radiatorfabrikken en dag.