backtotop

Categories: Blog

For dem som ikke kender til min baggrund så meget eller kender mig personligt, så har jeg skrevet et par indlæg om hvordan min tid på den gamle ungdomsinstitution Radiatorfabrikken ændrede mit liv drastisk og førte mig væk fra de sidesport jeg var ved at komme ud på i mine unge dage og ind på rette køl igen. Det er en oplevelse jeg har været super glad for i løbet af mig liv og også har formet mig som den person jeg er i dag. Jeg havde en opvækst der blev fyldt med forbilleder, som jeg desværre må sande at jeg ikke har set for meget til igennem de seneste år.
Det skal der dog laves om på, og jeg starter allerede i næste uge hvor jeg skal til foredrag med en af mine gamle mentorer, Anders.

Anders var sammen med en anden fra radiatorfabrikken, Mads, nok de to personer som dengang havde den største indflydelse på mit liv og lagde grobunden for at jeg blev til den person jeg er blevet til i dag. Nu får jeg så mulighed for at gense Anders når han skal ud og holde foredrag ude på den lokale folkeskole, som ligger blot en lille halv kilometer fra hvor jeg bor. Jeg glæder mig virkeligt til at se Anders igen. Det har været ca. 8 år siden jeg sidst så ham og når det er en person jeg tit skænker en venlig tanke, så bliver det også fantastisk at kunne hilse på ham i person igen.