backtotop

Categories: Blog

Efter jeg er begyndt at gå mere og mere op i min træning er jeg også begyndt at opsætte nogle nye mål for hvad jeg gerne vil opnå med træningen. Jeg føler selv at min daglige træning går helt og aldeles fremragende med god styrketræning samt god kost hvor jeg ikke føler at jeg mangler noget. Når det hele går så godt som det gør, så kan man desværre også begynde at føle at der egentlig mangler noget. Dette har sat nogle tanker i mig og jeg er nu begyndt at opsætte nogle målsætninger der er lidt mere ekstreme end tidligere. En af dem er blandt andet en ironman.
En ironman må siges at være noget af det ultimative man kan opnå. Jeg har hørt meget om det og hvor vildt det skulle være. Efter at have set denne video fra sidste års iron man på Hawaii så har jeg for alvor sat næsten op efter det. Jeg ved godt at lige netop den på Hawaii siges at være den vildeste der er, og jeg vil da nok også starte ud i noget lidt mindre end lige netop den, som samtidig også lige koster en god del at komme hen til og deltage i. Først vil jeg starte ud med at tage en halv iron man. Jeg har først og fremmest planer om at tage den halve iron man, som kommer i Aalborg til næste forår, så nu er det bare med at komme i gang med træningen!