backtotop

Categories: Blog

Overskriften kan måske lyde lidt misvisende. Hvordan kan det være afslappende at skulle lave hele stuen om? Det lyder også lidt underligt vil jeg da gerne erkende med det samme, men på en måde så er det bare min måde at stresse af på. Jeg elsker at lave om og lave forandringer, så det at skulle ommøblere stuen har været super fint for mig og også noget jeg har lidet at kunne bruge min fritid på i den seneste tid.

Over sommeren besluttede jeg mig for at der skulle laves nogle ændringer i stuen, som simpelthen har sået og forfaldet lidt, hvor jeg med en håbløs indretning jeg har kørt med de seneste par år nærmest konsekvent har ladet lyset blive lukket ude af rummet. Jeg tog derfor initiativet og har i løbet af de seneste par dage brugt timevis på at lave om og få flyttet rundt på møblerne og få smidt de ting ud der ikke gavnede eller var blevet for grimme.

Det blev blandt andet et farvel til min ellers trofaste sofa, som i den grad kan siges at have stået sin værnepligt og lignede noget der var løgn for at sige det mildt. Det var en hård beslutning, men det var også nødvendig for at kunne få lavet de ændringer jeg havde planlagt.

Nu hvor jeg smed min gamle trofaste sofa ud, skulle der selvfølgeligt findes en ny. Min gode ven, Jesper, har selv lige været igennem en lignende proces som mig og han anbefalede mig at tage et kig på Trademax sofaer hvilket han selv gjorde og blev meget glad for. Det var en lidt længere proces for mig at finde en ny sofa og valget stod mellem mange forskellige. Jeg var på udsigt efter en enkel sofa, som selvfølgelig også var pæn og med god komfort samt holdbarhed. Jeg kiggede nærmest i dagevis inde på Trademax for at finde den rette. Jeg var længe ved at købe Washington sofaen og havde nærmest også klikket på bestilt. Jeg valgte dog lige at tage lidt ekstra tid at tænke på det og i lidt af en kovending gik jeg helt væk fra Washington-sofaen og valgte i stedet for en helt anden sag, nemlig Howard-sofaen som har et lidt alternativt design i forhold til den anden, hvor den er noget mere markant med det buede design.

Jeg synes at det er et super fedt design og som også er meget diskret, hvilket er en god kombination. Det er lidt af en unik sofa, men som samtidig ikke falder ud i øjnene. Det er nyt og diskret passer meget godt ind i den stil jeg har i stuen i forvejen. Det var super fedt at få gjort noget ved stuen og det er også noget der var tiltrængt. Jeg er glad for at jeg endeligt fik det gjort og forventer nu at jeg kan have en fin stue mange år frem.