backtotop

Categories: Blog

Efter et travlt program de sidste par uger føles det endeligt som om jeg nu er kommet ordentligt på plads og har tid til lige at puste ud og slappe noget mere af end jeg har haft mulighed for før. Det sidste store projekt jeg lige nåede at gennemføre tog lidt tid, men er dog også noget der kan hjælpe på min tiltrængte afslapning. Jeg trængte til nogle nye havemøbler efter de gamle desværre ikke overlevede sidste sommer. Denne gang valgte jeg at gå efter nogle møbler af højere kvalitet og fik et godt råd af Johanne i centeret, som sendte mig ind på Trademax som hun selv har brugt og er fuldt ud tilfredse med. Der var mange super fede møbler man kunne vælge imellem inde på Trademax og jeg fik da også hurtigt valgt et sæt der virkeligt har sat et præg på haven og jeg som ser frem til at kunne tilbringe mere tid i. Jeg valgte noget ganske enkelt som I også kan se på billedet nedenfor.

havemøbler

Det er holdt i en super simple stil hvilket jeg er stor fan af. Jeg har aldrig været til de der kæmpestore havemøbler som fylder en hel terrasse og der er unødvendigt meget spildplads. Det her sæt er simpelt og er også udført i et design der er værd at holde ud og se på og faktisk står virkeligt flot i haven. Jeg er glad for sættet og håber nu på at vejret fortsætter så jeg kan nyde det endnu mere.